Adres: Gedeputeerde Laanweg 47, 1619 PB Andijk

T + 31 (0)228 59 49 60 E ondemand@toekomstgroep.nl

ToekomstGroep

Dat geeft grip op de toekomst

Met de bundeling van verschillende disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24 uurs service, is ToekomstGroep in staat om integrale en duurzame oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk te leveren op de lange en korte termijn.

Nieuwbouw, renovatie en planmatig onderhoud
Zo kunt u bijvoorbeeld de complete regie en uitvoering met betrekking tot de bouw én afwerking van uw bedrijfspand, bouwproject of woningen aan ons overlaten. Maar ook resultaatgerichte afspraken met ons maken over de totale renovatie- en onderhoudscyclus van uw vastgoedbezit. ToekomstGroep is een innovatieve partner met bewezen concepten zoals badkamer in 1 dag, ToekomstGroep Vogelvrij renoveren en ToekomstChalets.

Onze visie met twee woorden: Verwachtingen overtreffen!


ToekomstBouw

Méér dan zomaar een aannemer

ToekomstBouw tekent voor een vlekkeloze realisatie van uw nieuwbouwplannen. Daarnaast zorgen wij voor waardebehoud en -vermeerdering van uw bestaande bezit door middel van planmatig onderhoud en renovatie. Zo creëren wij voor u een duurzame en energiezuinige woon- en werkomgeving.

Een ervaren partner. Met korte lijnen
Met ToekomstBouw profiteert u als opdrachtgever van onze ruime ervaring op het gebied van woningbouw en commercieel, maatschappelijk en multifunctioneel vastgoed. Maar ook van ons aanzienlijk potentieel aan bouwmaterieel en vakspecialisten op velerlei gebied. Én natuurlijk van de aanwezigheid van een Glas-, Schilder- en Servicedivisie binnen één en dezelfde organisatie, bij u in de buurt.

ToekomstGlas

Specialisten in hoog rendement

De juiste beglazing draagt met z’n zonwerende, geluiddempende en isolerende eigenschappen bij aan een prettig binnenklimaat. En verricht wonderen voor uw energierekening. Ook voor oudere panden zijn speciale glassoorten en producten ontwikkeld met een hoog rendement. ToekomstGlas garandeert u perfect maatwerk.

Advies nodig? We hebben er kijk op

Laat u vooraf grondig door onze specialisten adviseren over de voor uw object en uw gebruikswensen meest geschikte en veilige oplossing. Verzeker u van een snelle service bij ruitbreuk. En zorg er voor dat u dankzij onze zorgvuldige montage en afdichting optimaal van uw uitzicht profiteert.
Bovendien profiteert u voor reparaties, het zetten van glas en een 24-uurs service van onze samenwerking binnen ToekomstGroep.

ToekomstSchilders

Geeft glans aan uw vastgoed

ToekomstSchilders zorgt voor een perfecte afwerking van uw wanden, vloeren, plafonds en buitenwerk. En speelt een belangrijke rol als het gaat om het waardebehoud van uw vastgoed.

In goede handen
Met meer dan 130 allrounders en specialisten zijn wij de aangewezen partner om uw nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsproject van de gewenste finishing touch te voorzien.

ToekomstService

Verhelpt elk probleem en is 24 uur per dag bereikbaar

Inbraakschade, een lekkage, een storing of gebroken ruit: het komt altijd onverwacht en ongelegen. Gelukkig staan we met een permanent bereikbare meldkamer en vakspecialisten uit alle disciplines dag en nacht, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar. ToekomstService: de optimale ontzorging bij dagelijks onderhoud, mutatiewerkzaamheden, noodgevallen of kleinschalig onderhoud.

Voor klachten, calamiteiten en klussen
Bij ToekomstService kunt u terecht voor zowel tijdelijke oplossingen en herstelwerkzaamheden als voor onderhoudsklachten en wensen op het gebied van bouwkundige aanpassingen. Maar ook voor renovatie van een badkamer, keuken of toilet, voor stuc- en tegelwerk of bestrating en tuinaanleg kunt u een beroep op ons doen.

Glasschadeherstelwerkzaamheden
Wilt u alleen het pakket glasschadeherstelwerkzaamheden onderbrengen bij ToekomstGroep, ook dit is mogelijk en kunnen wij u op maat aanbieden.